RECENSIES

4.9
4,9 score
4.9 van 5 sterren (op basis van 30 reviews)
Uitstekend93%
Heel goed7%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Heerlijk!

5,0 score
11 mei 2022

Ik ben hier nu voor de 2e keer geweest en het was weer heerlijk. Daniëlle weet wat ze doet. De tijd vloog, maar ik ben weer helemaal herboren. Ik denk dat ik eindelijk een vast adres heb gevonden voor gezichtsbehandelingen 🙂

Anouk

Een behandeling met aandacht

5,0 score
8 februari 2022

Wat heb ik genoten van de aandacht voor mijn gezicht. Een bindweefsel massage waar ieder knoopje gevoeld werd. Mijn gezicht voelt als herboren, goed doorbloed en lekker zacht. Mijn wenkbrauwen zijn mooi geworden en overbodige haartjes zijn bijna pijnloos verwijderd. Danielle werkt met aandacht en toewijding. Ik heb bijna 2 uur heerlijk in de zachte stoel gezeten, toegedekt met warme dekentjes. Een weldaad. Dank je Danielle.

Hilde van de Zweerde

Uitkomst voor je huid

5,0 score
4 januari 2022

Al bij mijn eerste behandeling werd mij gelijk duidelijk dat Danielle haar vak verstaat en gebruik maakt van alleen eerlijke producten. Na jarenlang van alles geprobeerd te hebben om mijn onrustige huid te behandelen tipte ze me te stoppen met zuivel producten. Daarbij vertelde ze ook dat ik een lange adem moest hebbem. Na 4 maanden is het resultaat verbluffend. Mijn huid is enorm verbeterd waardoor ik eens voor een ander soort behandeling. Twee weken geleden heb ik een bindweefselmassage gehad. Een enorme booster voor mijn huid. Ik kan iedereen aanraden eens een behandeling bij Danielle te doen.

Tialda

Hele prettige en persoonlijke behandeling

5,0 score
4 november 2021

Natuurlijke producten voor de huid zijn voor mij heel belangrijk.Ik was dan ook op zoek gegaan en kwam zodoende bij Danielle uit.
Danielle is heel betrokken en je kunt echt merken dat ze haar werk met passie doet. Ze blijft zich ontwikkelen en heeft een brede belangstelling. Haar behandelingen vind ik heel prettig en ik blijf dan ook zeker terugkomen. Danielle is een echte aanrader.

Jolande

Bevalt heel goed

5,0 score
26 oktober 2021

Hele fijne behandeling. Eerlijk en goed advies. Monstertjes meegekregen en daarna de producten aangeschaft. Ik ben er heel blij mee. M’n huid ziet er veel beter uit, voelt veel zachter en gezonder.

Annemarie