NATURAL FACE LIFTING

Wat is NOÛS Natural Face Lifting?
Bij het ouder worden neemt collageen, onderhuids vet en spiermassa af en zelfs onze botten krimpen. Daarnaast wordt de celstofwisseling aanzienlijk trager. Hierdoor krijgen we naar mate we ouder worden last van hangende oogleden en wangen, een verslapte kaaklijn en ontstaan er fijne lijntjes en rimpels.
Als NOÛS therapeute maak ik het verschil in uw huidleeftijd, of u nu rimpels wilt voorkomen, rimpels wilt verminderen of enkel de contouren wilt verstevigen.

De Natural Face Lifting kuur van 5, 10 of 15 behandelingen geeft uw gezicht, hals én decolleté een complete make-over. Hoe snel u resultaat ziet is afhankelijk van de kwaliteit van de huid en de persoonlijke wensen. Met NOÛS massage technieken is heel veel mogelijk.

Natural Face Lifting
Tijdens de behandeling werken we niet alleen op het bindweefsel maar ook op spierweefsel, botweefsel en peesweefsel. Wanneer u deze behandeling als pre-aging inzet zal veroudering zoals hierboven omschreven langer uitgesteld worden. U krijgt een optimale celstofwisseling en actieve werkstoffen worden beter opgenomen.

Met de workshop Skinfitness, de self-treatment voor thuis, kunt u de behaalde resultaten aanhouden en zelfs versterken. Dit kan individueel, maar ook zeer geschikt als een leuke avondbesteding met vriendinnen. Voor meer informatie over deze workshop of andere vragen neem gerust contact op.