RECENSIES

4.8
4,8 score
4.8 van 5 sterren (op basis van 31 reviews)
Uitstekend90%
Heel goed7%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk3%

Bevalt heel goed

5,0 score
26 oktober 2021

Hele fijne behandeling. Eerlijk en goed advies. Monstertjes meegekregen en daarna de producten aangeschaft. Ik ben er heel blij mee. M’n huid ziet er veel beter uit, voelt veel zachter en gezonder.

Annemarie

Fijne en mooi ingerichte schoonheidsstudio, ontspannen en persoonlijke sfeer met goed advies!

5,0 score
2 september 2021

Omdat ik sinds kort in Meppel woon was ik hier op zoek naar een schoonheidsspecialiste. Natuurlijke producten zijn voor mij heel belangrijk, doordat Danielle met natuurlijke producten werkt was dat gelijk een groot pluspunt, naast dat ik van een kleinschalige sfeer houd, dus geen grote salon met meerdere schoonheidsspecialistes. De inrichting in een mooie groene rustgevende kleur is mooi gedaan en ter ontspanning staat er muziek aan op de achtergrond. Danielle is erg vriendelijk en heeft een prettige en persoonlijke manier van doen. Het feit dat ze is opgeleid tot orthomoleculair schoonheidsspecialiste is heel fijn omdat advies over voeding ten aanzien van je huid zeker belangrijk is. Ik heb goede tips van haar gekregen wat ik ga uitproberen. Ik ben recentelijk met een nieuwe gezichtsverzorgingslijn gestart, dus wil dat eerst even afwachten. Daarna mag ik altijd Danielle contacten om proefjes te ontvangen van het merk waar zij mee werkt. Fijne ervaring gehad, dus Ik kom zeker terug bij Zuiver!

Esther

fijne vitamine c behandeling met bindweefselmassage

4,0 score
24 juni 2021

Prettige ontvangst in fijne salon. Danielle is heel deskundig en beschikt over veel informatie m.b.t. de huid en voeding.
Heerlijke behandeling, een aanrader voor iemand die van pure producten houdt en net als ik niet tegen chemische parfum kan.
En zo leuk dat je na de behandeling proefjes meekrijgt van de cremes die voor jouw huid geschikt zijn en zo kan uitproberen!

Lonneke

Ervaring behandelingen

5,0 score
3 februari 2021

Altijd ga ik met veel plezier na Danielle toe. Zij weet precies wat goed voor mijn huid is. Een fijne en warme sfeer met natuurlijke producten. Danielle geeft de juiste adviezen met betrekking tot de huid.
Nu helaas door corona is de salon gesloten. Maar Danielle maakt fantastische pakketjes voor een verzorgende gezichtsbehandeling voor thuis. Precies stap voor stap uitgewerkt op papier. Je kan de pakketjes bestellen en dan zet Danielle het voor je klaar op de afgesproken tijd. Ontzettend fijn om de salon een klein beetje naar huis te halen. Maar ik kijk het meeste uit om gauw weer de salon te mogen bezoeken.

Roan

Perfecte behandeling voor verbetering van je huid van binnenuit en van buiten!

5,0 score
21 januari 2021

Ik geef Daniëlle een erg goede beoordeling,daar ze zichzelf constant verder ontwikkeld om zo v d klant de allerbeste behandelingen te kunnen aanbieden.
Je merkt dat het haar passie is en ook als coach v alle klanten werkt.
En alles op een natuurlijke manier,zoals bv de naturel face lifting,en met biologische,natuurlijke producten.
Ook alle hulpmiddelen in de salon maakt ze zelf of zijn v gerecyclede materialen.
Daarnaast is ze ook veel met voeding bezig om de huid van binnenuit te verbeteren.
Zelf ben ik al vanaf het begin klant en mijn huid heeft er nog nooit zo goed uitgezien!
Ook in deze coronatijd is ze steeds bezig om voor de klanten iets
Creatiefs gezond coronaproof te maken,zoals de zuiverbox.
Super;ga zo door!

Anneberte Lubbersen