RECENSIES

5
5,0 score
5 van 5 sterren (op basis van 22 reviews)
Uitstekend95%
Heel goed5%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Veilige en fijne sfeer

5,0 score
19 januari 2021

Ik vertrouw niet veel mensen die zomaar aan mijn gezicht mogen zitten. Maar bij zuiver voel ik mij helemaal vertrouwt. Een fijne en rustgevende ruimte en kalme muziek waardoor je echt even van de wereld bent. Mijn huid is sinds ik naar Zuiver ga, alleen maar beter geworden en voel ik mij weer zelfverzekerd zonder makeup!

Renee

Natuurlijk ontspannen

5,0 score
19 januari 2021

Ik heb via via de schoonheidsstudio van Daniëlle ontdekt en ik ben héél erg tevreden. Ze werkt met hele fijne en eerlijke producten en staat hier 100% achter en kan ook goed uitleggen waarom. De studio is heel rustig en met smaak ingericht.

Melinda

Super behandelingen!!

5,0 score
19 januari 2021

Heerlijke behandelingen, fijne producten, gezellige sfeer en super advies! Tijdens de lockdown een pakketje opgehaald om thuis een behandeling te doen, maar ik kan niet wachten om weer in de salon te komen!

Janou Borneman

Naturel Face lifting

5,0 score
19 januari 2021

Heerlijke behandeling Goed resultaat van de behandeling .
Fijne lieve sympathieke en gedreven enthousiaste onderneemster

Annelies

Zuiver advies

5,0 score
19 januari 2021

Ik ken Danielle van het project Zonerondernemer. Het leek me leuk om een keer een behandeling bij haar te doen want eigenlijk ben ik niet zo van dit soort dingen. Naast dat ze ‘zuiveren producten gebruikt geeft ze ook nog eens ‘zuiver’ advies. Ze is eerlijk en heel bewust van de beste behandeling voor je huid voor de lange termijn. Je raadt het al het bleef niet bij een behandeling voor de leuk. Maar meerdere behandelingen waar ik oprecht een goed gevoel bij heb.

Liesbeth Kingma