RECENSIES

4.9
4,9 score
4.9 van 5 sterren (op basis van 24 reviews)
Uitstekend92%
Heel goed8%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Een moment voor mijzelf

5,0 score
20 januari 2021

Elke 6 weken boek ik een bindweefsel massage bij Daniëlle. Mijn huid wordt er gladder/strakker van en krijgt een betere teint
De behandeling is niet alleen goed voor mijn huid maar ook voor mijzelf. De prettige en relaxte sfeer in de salon maakt dat ik mij goed kan ontspannen. Echt een uurtje voor mijzelf!

Geke Kombrink-Brink

Super salon!

5,0 score
19 januari 2021

1 keer in de 6 weken ga ik heen voor een heerlijke en professionele bindweefselmassage.
Voor mij nooit meer een andere salon!

Margriet

Veilige en fijne sfeer

5,0 score
19 januari 2021

Ik vertrouw niet veel mensen die zomaar aan mijn gezicht mogen zitten. Maar bij zuiver voel ik mij helemaal vertrouwt. Een fijne en rustgevende ruimte en kalme muziek waardoor je echt even van de wereld bent. Mijn huid is sinds ik naar Zuiver ga, alleen maar beter geworden en voel ik mij weer zelfverzekerd zonder makeup!

Renee

Natuurlijk ontspannen

5,0 score
19 januari 2021

Ik heb via via de schoonheidsstudio van Daniëlle ontdekt en ik ben héél erg tevreden. Ze werkt met hele fijne en eerlijke producten en staat hier 100% achter en kan ook goed uitleggen waarom. De studio is heel rustig en met smaak ingericht.

Melinda

Super behandelingen!!

5,0 score
19 januari 2021

Heerlijke behandelingen, fijne producten, gezellige sfeer en super advies! Tijdens de lockdown een pakketje opgehaald om thuis een behandeling te doen, maar ik kan niet wachten om weer in de salon te komen!

Janou Borneman